Društvo nastavnika matematike opštine Stara Pazova

„…Nećemo postati bolji nastavnici ako odemo na seminar koji je škola organizovala prema finansijsko opravdanoj ceni niti ako odemo na internet seminar jer je jeftiniji i mnogo praktičniji. Ne … postaćemo bolji nastavnici samo ako shvatimo da nam stručno usavršavanje treba. Dalje je sve lako i dostupno. I novac i vreme i želja i primena…“

Posle čitanja teksta kolege Zorana o stučnom usavršavanju i o tome kako se ono realizuje ili ne realizuje 🙂 ne bih imala šta drugo da dodam osim da preporučim da pročitate ceo tekst i da vam prenesem dobra iskustva pohađanja seminara iz naše škole. Elem, iz mora ponuda akreditovanih seminara koje nudi Zavod za unapređenje obrazovanja i vaspitanja uspeli smo da izvodjimo par dobrih koje vam od srca preporučujem. Predavači su odlični, teme interesantne, i što je najvažnije saznanja odmah primenljiva u praksi!

Seminari u organizaciji  OKC-a i moje lično iskustvo sa seminarom Blog, Twitter i Facebook u nastavi svakako zauzima prvo mesto 🙂 Seminar obrađuje teme kreiranja blogova, facebook grupa i twitter naloga koji će služiti svrhu nastave. Tako su zaživeli blog „Matiš da shvatš“ i facebook grupa „Nije tezak matiš“ koji mi služe za bolju i zanimljiviju komunikaciju sa učenicima.

Odličan je i seminar Vodič za čas odeljenskog starešine, osmišljen tako da predstavi konkretne ideje za kreatino vođenje ČOS-a.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: